Det här är Dispono

Vi är mycket mer än bara utvecklare – vi är brandmän, föräldrar, filosofer & DJs – och alla bidrar till vår miljö. Inte minst är vi professionella problemlösare för oss själva, våra samarbetspartners och våra kunder.

Om oss

Tillsammans skapar vi en rolig, inbjudande och äkta arbetskultur där vi hjälps åt, är autentiska, och delar en passion i att bygga bra saker. Vi värderar transparens och öppen kommunikation och jobbar helst i det öppna, samtidigt som vi också värdesätter fokuserat arbete för framfart. Vi är mycket mer än bara utvecklare – vi är brandmän, föräldrar, filosofer & DJs – och alla bidrar till vår miljö. Inte minst är vi professionella problemlösare för oss själva, våra samarbetspartners och våra kunder.

Med ett starkt fotfäste i svensk bilhandel

Vi har särskild erfarenhet i att automatisera svensk fordonshandel, där våra kunder inte bara får ett försprång i en alltmer digitaliserad värld genom våra kraftfulla DMS-system, men också genom att tillhandahålla skräddarsydda lösningar som optimerar deras affärsprocesser, vilket resulterar i ökad effektivitet och förbättrad kundnöjdhet i den snabbföränderliga bilhandeln.

Bakom oss har vi flera lyckade projekt

Vår portfölj av projekt inom fordonsförsäljning och logistik, där vi har hjälpt kunder att digitalisera och automatisera sina processer. Allt från kundanpassade DMS-system som moderniserar svensk fordonsförsäljning, till lagerförvaltningssystem med IoT-integrationer.

Riddermark Bil

Boxmeal

GRID

+ er? :)

Hur kan vi hjälpa dig

Står du inför en utmaning eller ser en möjlighet att förbättra ditt företag med innovativa digitala lösningar? Vi är här för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Med ett team av passionerade experter inom teknik och design är vi redo att dyka djupt in i dina specifika behov och skapa skräddarsydda lösningar som driver din verksamhet framåt.

Kontakta oss